En hilsen fra SU-PER – 5

Vi ligger på 2. måned i Gran Tarajal på Fuerteventura.

Sol fra en skyfri himmel og 23 gr. varme, så vi har det godt. Der er masser af fisk i havnen bl.a. flere rokker, hvoraf den ene har en diameter på over en m. Vi er som alle andre spaniere sat i karantæne, dvs. at vi kun må gå i land for at gå på toilettet. Derudover må en person gå i byen for at købe mad, medicin, eller brændstof, indtil videre er dette gældende frem til den 26 april.

Vi tror ikke forholdene ændre sig meget det næste lange stykke tid, hvorfor vi nu arbejder på at sejle hjem til Danmark. Det bliver en tur på op til 2800 Nm, afhængig om vi skal sejle ud over Azorerne, her må man komme i havn for at tanke vand og diesel og få proviant ombord i 3 udvalgte havne. Ellers har vi fået tilladelse til at komme ind ved Cascais (ved Lisabon) og igen i Galicien (Nordvestlige hjørne af Spanien), her er der også mange steder, man kan ankre og vente på et godt vejrvindue over Biscayen. Derefter er der måske mulighed for at få tanket op på Kanaløerne.

Vi er ved at proviantere op med mad, vand og Diesel. Vi kan kun have diesel til 8 døgns sejlads så afhængig af hvor meget motorsejlads, der bliver er vi nødt til at få tanket undervejs. Vand og mad kan vi have til en lille måned og det skulle række til vi er i Danmark igen.

Hilsen fra Susanne og Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *