Vikingerne kommer ………

Sidste besøg i 2015 til filmoptagelse

Havhingsten kommer på sommerbesøg i Nykøbing Sj. fra d. 8. til d. 17. Juli. i den tid kan Havhingstens sejlere kan benytte klubhuset, vi håber at alle klubmedlemmer vil tage hensyn og evt. være behjælpelige overfor vores gæster.

Bemærk at klubhuset IKKE er lukket for medlemmer.

Havhingsten er et rekonstrueret vikingeskib på 30 m og dermed den største rekonstruktion som vikingeskibsmuseet i Rokskilde endnu har bygget (https://www.vikingeskibsmuseet.dk/fagligt/museets-baadsamling/havhingsten-fra-glendalough). I Havhingstens Laug er vi med til at vedligeholde og teste skibet og understøtte Vikingeskibsmuseets eksperimentalarkæologiske forskning. Sommertogtet er årets store begivenhed for os, hvor vi normalt bevæger os rundt til forskellige havne, men i år lever vi jo stadig i pandemiens skygge og har derfor bestemt at holde os til en fast havn. 

På sommerens togt bliver vi mellem 55 og 60 glade skibsenthusiaster i alle aldre og af begge køn. Togtet finder sted over 10 dage fra 8/7-17/7, hvor vi, med undtagelse af 1-2 natsejladser ud i Kattegat, kommer til at sejle ud fra og vende tilbage til Nykøbing Sj. Havn hver dag.