Stander Ned 2021

Formandens tale

Stander Ned.

Vi har endelig haft en sommer uden væsentlige restriktioner pga. corona. Standerrejsningen foregik dog kun udendøre med en pølse, men midt i maj blev alt næsten som normalt.

Joakim og Rasmus startede ungdomstræningen i optimist- og Fever-joller og vores kapsejladser startede ligeledes op, men uden forudgående planlægning og markedsføring.

På trods af det er vi blevet flere aktive sejlere i klubben og ikke færre ungdomssejlere.

I juli måned havde vi besøg af vikingeskibsmuseet med Havhingsten, som også lånte vores klubhus. De holder et foredrag om vikingeskibe d. 10 februar

Vi måtte desværre sige farvel til vores sejler-ven Ole Tand, som døde på sin sommersejlads i Ålborg havn. Mine tanker går til Birgit.

Men Stander Ned er ikke det samme som at lukke klubben ned. Tværtimod, det er her klubben kan være mest aktiv for dig.

Samtidig med stander ned lægges vores master på plads i masteskuret Jeg har en bøn fra masteskursudvalget. Da vi efterhånden har fået mange master over 15 meter er det vigtigt at masterne bliver lagt i den rigtige reol. Der står skilte for enden<10, 10-12,5-12,5-15, >15 m. Endvidere skal alle vanter og sallingshorn være demonterede og faldene skal være surret ind til masten. Radere og antenner denonteres.

Efter 1,5 år med restriktioner er det nu tid til at kigge fremad. Vi vil i foråret markedsføre jollesejlads for de unge, forsøge at oprette praktisk sejlerskole for voksne hvor vi skal ud og leje en båd. FLID holder ”vild med vand” markedsføring d 11.06.2022 hvor vi vil deltage.

Jørgen Jensen har oprettet hold til dulighedsprøve i Klub-regi, men der er plads til flere på holdet. Endvidere planlægger vi at holde VHF kursus i foråret.

Vi skal også slå et slag for at få flere motorbådsmedlemmer i klubben.

Jeg ville ikke have nævnt ordet corona mere, men Frank er lige testet positiv selvom han er vaccineret og har derfor meldt afbud til festen.

Vi er ved at planlægge ca. 2 aktiviteter i klubhuset om måneden + fredagsbar ( sailors corner). Super holdt foredrag om corona-afbrudt langturssejlads.

Almindelig vedligeholdelse af klubhuset udføres først til foråret. Men det er bestyrelsens holdning at vi skal slide mere på klubhuset indvendig, hele året. Hvad med madaftner, og bare mødes over en øl.

Jeg vil lige slå et slag for vores generalforsamling lørdag d. 20.11.2021. Tonny ( vores webmaster ) og Niels er på valg og ønsker ikke at genopstille.

Med de år ønsker vi NKS længe leve:

Hurra, Hurra, Hurra.                

Allan Wiingaard.

Se med her….