NYHEDSBREV

Hej Medlemmer.

Vi er nu ved at være igen igennem en corona-restriktionsperiode og forventer at det nu er slut. Det mener statsministeren også.

Vores bankospil aflyste vi, og vi så os også nødsaget til at aflyse nytårskuren. Bestyrelsen snakkede om at udsætte kuren, men vi blev enige om at satse alt på en festlig standerhejsning d.29. april 

Foredraget fra Vikingeskibsmuseet har vi udsat til torsdag d. 3. marts, og nu udsættes den ikke længere, Der kommer 2 foredragsholdere med kendskab til vikingeskibe og historie.

Vores ungdomsarbejde kører på vågeblus her i januar og februar. 

Jørgen Jensens dueligheds-kursus sluttes medio marts. Vi vil derefter fortsætte med et online VHF kursus arrangeret af Dansk Sejlunion. ”Den ultimative guide til VHF radioer | Rabat på VHF/SRC kursus (Den ultimative guide til VHF radioer” Rabat på VHF/SRC kursus) pris 800 kr incl eksamen.

Men det er min erfaring, at en praktisk instruktion og gennemgang er en kæmpe fordel. Derfor vil vi arrangere 4 aftner praktisk undervisning af Per Kløve (der tidligere har undervist i VHF/SRC i klubben). Samtidig kan undervisningen bruges som brussup til de mange erfarne sejlere i klubben som næsten aldrig bruger VHF radioen.Kurset afholdes om mandagen i marts måned. Som afslutning vil klubben arrangere en rutine aften for alle medlemmer mandag d. 02.05 med brug af vores alles VHF radioer. Det forudsætter at bådene er kommet i vandet.

Tilmelding til formand Allan Wiingaard.

Vi vil endvidere arrangere en info-aftner for klargøring af motor, klargøring af rig og klargøring af skrog. Herom senere.

Bo Lindegaard er begyndt planlægningen af Finnjolle-DM som afholdes d. 12. 13. og 14. august.

Vores fredagsbar, også kaldet sailors corner, har været i gang hele tiden, men med begrænset antal deltagere. Finn siger at der er rigeligt med vin, øl og vand, så lad os få brugt noget af det.

Med corona-sluthilsen.

Allan Wiingaard.

Formand